Uravalmennus

Tunnetko olevasi yksin mietteinesi? Mitä alkaisit opiskella? Uskaltaisitko tehdä ison loikan ja vaihtaa alaa? Tai tuntuuko, että kykysi riittäisivät nykyisellä uralla etenemiseenkin.

Uravalmennuksessa voit erilaisten tehtävien ja kysymysten avulla tutustua paremmin itseesi, selkiyttää tavoitteitasi ja tulevaisuudennäkymiäsi, ja tunnistaa omia vahvuuksiasi ja mahdollisuuksiasi. Kartoitamme myös yhdessä uramahdollisuuksiasi ja vaihtoehtojasi. Näin saat hahmotettua sinun oman uratavoitteesi.

Valmennuksen ansiosta sinulla on konkreettinen toimintasuunnitelma välitavoitteineen uratavoitteesi toteuttamiseksi.

Autamme luonnolliseti myös käytännön asioissa, kuten CV:n tai LinkedIn-profiilin laatimisessa.

Valmennukset:

Oma ura -nuorten uravalmennus. 3 – 5 tunnin mittaista tapaamiskertaa, joiden välissä teet kotitehtäviä. Jakson päätteksi sinulla on valmis toimintasuunnitelma. Hinta alkaen 360 €.

Uusi ura – alanvaihtajan uravalmennus. 3 – 5 tunnin mittaista tapaamiskertaa, joiden välissä teet kotitehtäviä. Jakson päätteksi sinulla on valmis toimintasuunnitelma. Hinta alkaen 570 €.

Sähköpostivalmennus, joka sisältää kolme tehtäväkokonaisuutta sekä valmentajan kysymykset ja yhteenvedot. Yhteydenpito toteutetaan kerran viikossa. Valmennuksen hinta on  270 €.

Uravisio -valmennus kun haluat kehittyä alallasi. Alkusuunnitelma ja esim. tunnin tapaaminen kerran kuussa sovitun ajanjakson, jolloin valmentaja on tukenasi suunnitelmasi toteutuksessa.

CV:n tai hakemustekstin laatiminen tai hiominen sähköpostitse. Hinta alkaen 119 €.

Työhaastatteluun valmentautuminen. Henkilökohtainen valmennus, esim. 1 h hinta 195€.

Pääset Oma urani -blogeihin tästä

Siirry Facebook-sivuille.

Ota rohkeasti yhteyttä tästä ja varaa aika uravalmentaja, PsT Marjut Wallenius

tai soita puh.  p. 050 327 9968